fbpx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

második Nyílt nap:

2020. november 3., kedd

18.00

Antener

Life Coach Képzés Demo Est Budapesten

 

második Nyílt nap:

2020. november 3., 18.00

Antener

Life Coach Képzés Demo Est Budapesten

 

Közel 20 éve a képzés-fejlesztésben dolgozunk. 

Most téged is megtanítunk arra, hogyan legyél rendkívüli coach.

A filozófiánk egyszerű: azt tanítjuk, amit a mindennapokban csinálunk, amiben hiszünk,  amihez értünk.

És imádjuk csinálni. 

Nem mondjuk meg a tutit, hanem veled közösen bontjuk ki a benned rejlő potenciált. Értékes lesz, mert amellett, hogy önismeretre ébreszt (más ezért évekig önismereti csoportba jár!) a szakma csínját-bínját is elsajátítod hiteles szakemberek segítségével.

Mindezt pedig korrekt áron – nézz szét a piacon nyugodtan

 Az egész karrierünket átfonja az élethosszig tartó tanulás; vagyis minden hibát elkövettünk már, és mindent leteszteltünk saját magunkon  – te már a bizonyított megoldásokat kapod és nem kell magadnak keresgélned.

A második nyílt nap kezdetéig már csak

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan fog kinézni a képzés? 

profi coach-tréner

képzési alkalom

órás, komplex képzés

Ez a képzés Budapesten indul .

A coaching nem random beszélgetés, hanem egy tudatosan építkező célorientált folyamat.

Coachként a két legfontosabb eszközöd az értő figyelem (aktív hallgatás) és a profi kérdezéstechnika lesznek. Nagy hangsúlyt fektetünk ezek gyakorlására esettanulmányok, triókban végzett gyakorlatok és ún. “akvárium-coaching” formájában.

Behozunk különböző coaching eszközöket is, mint például kép vagy szókártyák, különböző kérdőívek, vagy épp Lego figurák, hogy ki tudd őket próbálni, mennyire vagy komfortos ezekkel. Figyelünk rád, és rengeteg visszajelzést fogsz kapni. Mindezt azért, hogy kialakíthasd a saját coach-stílusodat.

Itt azonban még nincs vége:  amellett, hogy a többi résztvevővel  egymást coacholjátok,  gyakorlatot tudsz szerezni valódi ügyfelekkel is, ami nemcsak a szakmai kompetenciáid fejlesztésében nyújt segítséget, de akár továbbajánlást (vagyis munkát) is hozhat!

A képzési napokat úgy alkottuk meg, hogy család és munka mellett is tudj csatlakozni.

Megígérjük, hogy hozzád hasonló, nyitott elméjű, tanulni és fejlődni vágyó jófej emberek társaságában töltjük a napokat. Csütörtöki képzési alkalmak esetén 17.00-kor kezdünk, 21.00-kor végzünk, a szombati napokon pedig 9.00-18.00 között tartjuk a képzést – természetesen lesznek szünetek.

A 2020-as őszi évfolyam tervezett képzési napjai:

 1. alkalom: 2020. november 14. (szombat)
 2. alkalom: 2020. november 19. (csütörtök)
 3. alkalom: 2020. november 26. (csütörtök)
 4. alkalom: 2020. december 5. (szombat)
 5. alkalom: 2020. december 10. (csütörtök)
 6. alkalom: 2020. december 17. (csütörtök)
 7. alkalom: 2021. január 9. (szombat)
 8. alkalom: 2021. január 21. (csütörtök)
 9. alkalom: 2021. január 28. (csütörtök)
 10. alkalom: 2021. február 6. (szombat)
 11. alkalom: 2021. február 18. (csütörtök)
 12. alkalom: 2021. február 25. (csütörtök)
 13. alkalom: 2021. március 11. (csütörtök)
 14. alkalom: 2021. március 18. (csütörtök)
 15. alkalom: 2021. március 25. (csütörtök)
 16. alkalom 2021. április 8. (csütörtök)
 17. alkalom 2021. április 22. (csütörtök)
 18. alkalom 2021. április 29. (csütörtök)
 19. alkalom 2021. május 13. (csütörtök)
 20. alkalom 2021. május 20. (csütörtök)
 21. alkalom 2021. május 29. (szombat)

 

 

Nem hiszünk abban, hogy ezt a szakmát "gyorstalpaló" tanfolyamként meg lehet tanulni, ezért a képzési folyamat közel 7 hónapot vesz igénybe

2021 májusában fejeződik be a képzés, de addigra akár már az ACC minősítéshez szükséges 100 coacholt óraszámodat is össze tudod gyűjteni!

"Integratív" szemléletet alkalmazva többféle coaching módszert oktatunk, hogy mindenki megtalálja a saját útját

Természetesen lesz szó a GROW modellről, valamint az első magyar coachingmodell a DIADAL is terítékre kerül; de itt nem állunk meg. A pozitív pszichológián alapuló 24 karaktererősséget és a PERMA modellt is érinteni fogjuk, amit Magyarországon még kevéssé használnak – a világon pedig már hódit. 

 

ICF (International Coach Federation) által meghatározott kompetenciák mentén tanítunk

Képzésünk teljes mértékben az ICF kompetenciáknak megfelelően épül fel.

A. AZ ALAPOK MEGTEREMTÉSE
1. Megfelelés az etikai irányelveknek és a szakmai normáknak
2. Coachingmegállapodás
B. KÖZÖS KAPCSOLATALAKÍTÁS
3. Bizalom és közelség kialakítása az ügyféllel
4. A coach jelenléte
C. EREDMÉNYES KOMMUNIKÁCIÓ
5. Aktív hallgatás
6. Hatékony kérdezéstechnika
7. Nyílt kommunikáció
D. A TANULÁS ÉS AZ EREDMÉNYEK ELŐSEGÍTÉSE
8. A figyelem és tudatosság állapotának megteremtése
9. Akcióterv
10. Tervezés és célkitűzés
11. Az előrelépés és a felelősség kérdésének kezelése

 

Oktatók 

Piroska Tímea, ACC

business és executive coach, tréner, felnőttképzési szakértő

15 éve dolgozik a képzés-fejlesztésben, elsősorban trénerként.  Executive coaching tanulmányait a cambridge-i egyetemen végezte. Érdeklődési területe a pozitív pszichológia, azon belül a karaktererősségek és a megoldásfókuszú fejlesztési megközelítés. Tagja a Nemzetközi Coachingszövetségnek (ICF), és a Magyarországi Coach Szervezetek Szövetségének is.

Korompay Kinga

tréner, coach, szervezetfejlesztési és HR tanácsadó

Közel 20 év tapasztalattal rendelkezik vállalati HR és szervezetfejlesztés területen. Erőssége a vezetői készségek fejlesztése, valamint a szervezeti és vezetői mediálás. Számos nagyvállalat fejlődését követte már nyomon. Komplex szervezetfejlesztési projektek kialakításában és HR rendszerek bevezetésében vett részt. Jól ismeri a nagyvállalati folyamatokat és a KKV-k működését is. Bármilyen területről legyen is szó munkáját maximális odaadással, türelemmel és szakértelemmel végzi.

dr. Balajthy Bernadett

coach, tréner, mediátor

Az alternatív konfliktuskezelés mellett évek óta tart tréningeket, jelenleg is több cégnél foglalkozik coaching és mediatív szemléletű vezetőképzéssel, Lean managementtel, Empowermenttel és Well-beinggel. Trénerként és coachként egyaránt eszközöket és rendhagyó módszereket fejleszt. 

Benkő Brigitta, ACC

Tréner, coach, szervezetfejlesztő team coach

Küldetése, hogy biztonságos teret teremtsen egyének, csapatok, szervezetek részére, hogy a legjobb önmaguk irányába változzanak, fejlődjenek. A coachingot, mint szemléletet, hatékony módszert, és az általa elérhető eredményt, motiváltságot minél több ember számára szeretné elérhetővé tenni.

Hisz az emberek elkötelezettségének hozzáadott értékében, a csapat erejében, és az élethosszig tartó tanulásban.

Az ICF (International Coaching Federation), a Megoldásközpontú Egyesület és a Magyarországi Coach-Szervezetek szövetségének tagja, önkéntes alapon a Self coaching francia nagykövete.

Ti kérdeztétek:  

Miért nálatok tanuljak?

Az Antener Képzési Központ engedéllyel rendelkező képzőintézmény; coachképzésünket a Pest Megyei Kormányhivatal E-000410/2014/D047 számon engedélyezte (“Life coaching” című képzési program). Rendelkezünk Minőségirányítási Rendszerrel, felelősségbiztosítással, intézményünk felügyeletét felnőttképzési szakértő felügyeli, vagyis a minőség garantált.  Nem mellesleg így képzésünket ÁFA nem terheli, vagyis olcsóbban veheted igénybe a képzést más képzőkhöz képest. 

Mit tudtok, amit más coachképzés nem?

Mi nem “sejtjük”, hogy mitől rendkívüli egy coach, hanem pontosan tudjuk. Elvégeztünk fejenként 5-6 különböző releváns képzést;  az elmúlt közel két évtizedben több, mint 2000 ember fejlesztésében vettünk részt.  A képzést négyen tartjuk, így négy szemléletet ismersz meg, ami a te látásmódodat is bővíti.  Folyamatosan hívunk meg vendégelőadókat is, ezzel még tovább színesítve a palettát.

Mi a garancia arra, hogy el tudok majd helyezkedni coachként?

Természetesen a saját szorgalmad is kell ehhez, helyetted nem tudunk ügyfélkört építeni.  Ahogy az egyetemen sem garantálták, hogy a diplomaszerzés után álláshoz juttatnak, így ezt mi sem tudjuk megígérni. Viszont minden eszközt átadunk, és bevonunk a kapcsolati hálónkba, és üzletszerzési stratégiát is tanítunk, így tényleg csak rajtad áll, mit hozol ki a képzésből. 

Tényleg van "éles bevetés"?

Igen. A képzési programot úgy építettük fel, hogy maximálisan gyakorlatorientált legyen. Fontosnak tartjuk, hogy a csoport résztvevői egymással is gyakoroljanak, (ezt peer coachingnak hívjuk). Ha pedig  már tisztában vagy az alapvető coaching-eszközökkel, valós ügyfél segítségével fogsz tudni gyakorolni.  Nyugi, ott leszünk veled, fogjuk a kezed! 🙂

Nem vagyok egy extrovertált típus, így is lehetek coach?

Coachként nem kell emberek elé kiállnod és előadnod. Nem kell tematikákat összeraknod-lepróbálnod, nem kell félni attól, hogy rossz szónok vagy. A coaching ugyanis nem erről szól. Ha érdekelnek mások, oda tudsz rájuk figyeleni, és megvan benned a szándék, hogy pozitívan befolyásolj életeket, akkor jó helyen vagy!

Az egymillió kócs országa vagyunk, miért legyek az mégis?

Soha nem volt még nagyobb szükség támogató szakemberekre, mint napjainkban. A távmunka, a Covid, az újfajta vezetői szemléletek, a munka-magánélete egyensúlyának eltolódása csak néhány téma, ami miatt egyre többen fordulnak coachokhoz.  A legjobb időpont arra, hogy coach képzésben részt vegyél 10 évvel ezelőtt volt. A második legjobb időpont pedig most van. Ne várj tovább, most még van lehetőséged belépni a piacra. 

Van részletfizetési lehetőség?

Tudjuk, hogy a képzés díjának egy összegű kifizetése megterhelő lehet, ezért gondoltunk azokra is, akik szeretnének a részletfizetés lehetőségével élni. Ebben az esetben a jelentkezéskor 100.000 Ft fizetendő, a fennmaradó összeget pedig 2 vagy 3 egyenlő részletben tudod teljesíteni. A Tanúsítvány kiállításának feltétele azonban a képzési díj megfizetése.

Van még kérdésem, hol tehetem fel?

A képzést, mint engedélyezett felnőttképzést az Antener Oktatásszervező Kft. szervezi.

Ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9.00-17.00 közt a következő módokon éred el:

 • személyesen a 1096, Budapest, Thaly Kálmán utca 16-18 fsz. címen,
 • E-mailben a hello@coachkepzo.com vagy az antener@antener.hu címen
 • Telefonon pedig hívd Juditot a +36 20 264 5259-es számon.

Rólunk mondták:  

Rengeteg elméleti tudást kaptunk szóban, nyomtatott formában és digitálisan is. Az elmélet mellett az oktatók hihetetlen tapasztalatának köszönhetően rengeteg gyakorlati megoldással is foglalkoztunk a képzés alatt. Az önismereti munkának köszönhetően teljesen megváltozott a világ szemléletem a képzés végére, és ami a legjobb, hogy a vizsga után sem engedték el a kezünket, egy nagyszerű közösség tagja lettem annak köszönhetően, hogy jelentkeztem a képzésre.
Hesp Viktor

Én úgy élek, hogy az életem úgy irányítom és úgy cselekszem , hogy ne bánjak meg semmit. De azt meg tudom mondani, hogy mik voltak azok a tettek vagy döntések melyek meghatározóak és jelentősek voltak az életemben. A programotokon való részvétel egy ilyen döntés és élmény volt számomra.  Nagyon sokat tanultam tőlük és kaptam egy olyan erős alapot amit szorgalommal és hittel megerősíthetek. Az, hogy fogok e a jövőben is képzést választani az Antenernél nem kérdés. Köszönök szépen mindent nektek!

Fickert Gábor

Marketingesként mindig az újdonságokat keresem, ugyanakkor az is nagyon fontos, hogy az ügyfeleimre “ráérezzek”, megfelelő kérdéseket tegyek nekik fel, amik közel visznek a megoldáshoz. Számos képzésben vettem már részt, és az Antener programjait maximálisan ajánlom mindenkinek. Profi oktatógárda, kiváló szervezés és hihetetlen odafigyelés amit kaptam tőlük. 

Janata Kriszta

Eddig jól hangzik, mik az opciók? 

Válaszd ezt, ezzel jobban jársz!

A nyílt napon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Itt tudsz regisztrálni:

Meggyőztetek, coach akarok lenni!

 • Szuper az időpont, ott leszek a nyílt napon!
 • Sajnos nem jó az időpont, de kedvezménnyel akarok részt venni a képzésen, kérlek hívjatok fel!

A coachkepzo.com az Antener Oktatásszervező Kft.által üzemeltetett oldal.

Felnőttképzési engedélyszámunk: E-000410/2014

Adatvédelmi azonosítószámunk: NAIH-124642/2017. Adatvédelmi irányelveink.